Salut vamaioti,
Ofer transport cu autocarul Bucuresti-Vama Veche si retur in conditii optime si la preturi decente.
Pentru detalii, va rog sa ma contactati la office@ivabo.ro.
Salut vamaioti,
Ofer transport cu autocarul Bucuresti-Vama Veche si retur in conditii optime si la preturi decente.
Pentru detalii, va rog sa ma contactati la office@ivabo.ro.
Salut,
Super tare! Chiar imi doream un transport direct pana-n Vama.Cu atat mai bine cu cat scap de trenul ala odios si de microbuzul cel infect si aglomerat.Daca aveti si preturi bune, sunt al vostru, ma abonez!
Ohohoho,
asta da veste buna!Bine ca banuti???De fapt stai ca te contactez.
cu chitara e voie?
dar cu berea?
dar cu nasu se poate sau se lasa cu supra la fiecare cursa?
salut.
ce inseamna "preturi decente" ??
"Pretul decent" este reprezentat de suma de 120 lei pentru transportul Buc-Vama Veche tur-retur cu autocar 3* dotat cu AC, instalatie sonorizare, televizor, s.a.
Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati pe adresa office@ivabo.ro.
Multumesc.
1,2 mil??? transpotul e pt vama sau pt Mamaia?...
Seven, transportul care face subiectul topicului are destinatia Vama Veche si retur in Bucuresti.
Astept alte eventuale intrebari.
men sunt oameni care se duc in vama si nu au toti banii 1,2 mil iar tu vrei sa ti se plateasca doar transportul 1,2 mil? deci transpotul e pt vama sau pt Mamaia?... ca oamenii care o ard in mamaia ar avea bani sa iti plateasca ...;)
Ai dreptate din punctul asta de vedere, "sunt oameni". SI eu am fost asa in Vama de multe ori. Dar trebuie sa recunosti ca sunt si oameni care-si pot permite sa plateasca suma asta si iau Intercityul sau Rapidul pana in Mangalia si microbuzul dupa la niste peturi ceva mai mari si frecush maxim.
am dat mail sambata dimineata... nu am primit niciun raspuns. trebuie sa astept pana marti? Ivanovici, poate imi dai tu mai multe detalii... in ce zile sunt cursele? de unde pleaca? la ce ore? as vrea sa ajung in vama saptamana asta si pretul mi se pare ok.
You must log in to post.