mie nu mi se pare in spiritu locului ca toate restaurantele s-au facut de fite si nu mai ai unde sa mananci ieftin si bun ca inainte in vama.. mai faci ceva pe la terasa dambovita, pe la scoica la sosea dar in rest.. prea sunt preturi de bucuresti.
Vama Veche Forum » Cluburi in Vama
unde mancam anu asta?
(16 posts)-
Posted 3 years ago #
-
mie mi palce foarte tare mancarea de la frontiera.. dar asa e, recunosc.. nu e pentru toata lumea.. dar eu fac pregatiri :d
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
shonica tata.. ai dreptate.. nu pre ai unde sa mai mananci ieftin in vama.. liana, corsaru, frontiera, chiar si la popas au preturi mari pentru ce ar trebui sa fie vama.. nu stiu.. ne-om descurca noi.. oricum acuma am salariu mare:-) si exista dambovita si scoica.. plus autoservirile.. clatitele.. mmm.. si shaorma chiar..
Posted 3 years ago # -
sa-mi bag ceva-n ei.. io poaet vin cu rabla mea si imi maibagin portbagaj o sunca o branza topita.dar le iau din consatnta de la vreun carrefour ceva ca sa nu se strice :-d
Posted 3 years ago # -
da' ce? tre sa mai si mananci? io ma satur cu un gin..
Posted 3 years ago # -
cum sa mergi in vama si sa nu iei niste de-astea, cum le zice, niste hamsii? cu usturoi cele mai bune. e o baraca de-asta aproape de plaja, pe colt cu autoservirea parca unde vinde o familie de rapidisti. dar fac hamsiile bine, parol.
in rest, saorma mananci tot anul in bucuresti dar in vama pentru mine 1. hamsii, 2. clatite, 3. ceva de la sony. sony adica shony, nu va ganditi la rivalul lui panashonic :D. dar shony parca era mai bun acum vreo 2 ani.
voi astia mici care n-ati fost acum 2 ani nu stiti nimic :D. era varza la tuci/ceaun tata, o veselie.
anul trecut a fost mai slabut la shony, astept sa isi revina. ii las pe astia care au mancat chiar de peste tot sa mai zica.
aa, si apropo de shony, la shony am vazut luna amara. pentru unii tine si de foame :)
Posted 3 years ago # -
eeeee. eu am prins si vermea de pe vremuri .. cand erau numai activa rockeri care mergeau colo si stateau relativ lnistiti..
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
nu va faceti frate griji cu mancarea si bautura...e un tip prin vama ...eforie se numeste....bun baiat ..mare caracter...serverste pe toata lumea cu bere...si daca te imprietenesti cu el....iti arata si ce i-a scris garda pe spate...:))
Posted 3 years ago # -
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 3 years ago -
:-)))))))
Posted 3 years ago # -
pana la urma...pt o sedere de aproximativ 4 zile...cam cati bani imi trebuie de mancare...daca nu-mi iau nimic de acasa?
Posted 3 years ago # -
[quote1209249713=jonel]
cum sa mergi in vama si sa nu iei niste de-astea, cum le zice, niste hamsii?[/quote1209249713]
Hamsia de la aia de langa plaja sparge! Imi lasa gura apa si dupa dai cu bere muuulta ca vorba aia: "Sa nu ti se aplece!"
Posted 3 years ago # -
Iata cateva sugestii din partea sponsorului:
Posted 3 years ago -
;)) mie imi place mancarea de la frontiera...si de la scoica(meduza mai nou cu toate ca pe servetele e tot o scoica desenata ;))...plus covrigeii de la fitzoshica, mai e si la canapele, o gramada de locuri ;) ai de unde alege
Posted 3 years ago # -
Fasolea de la Papa La Soni cu boabele cat nasturii de la palton, conservele, suberec-urile cu branza dimineatza, gratarul pe mal si orice-tzi ofera vecinii de cort pe acolo... Recomand berea, ca are o gramada de proteine...
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
Manaca pe plaja! Fac eu foc si am pitit un indicator de anul trecut care il tineam pe post de tigaie :) ! Era un indicator nou-noutz care era cu semnul acela "urmeaza o curba la dreapta" . ;))Era cea mai ieftina si buna mancare .Cartofi,peste de la pescari ,orice!
Posted 3 years ago # -
preturi acceptabile si mancare buna mai gasesti la roata(impinge tava), terasa vama veche(unul din putinele locuri unde ti mai fac cartofi prajiti pe bune -2lei) si pentru pofticiosi la papa bun de netrecut cu vederea :D
Posted 3 years ago # -
Eu nu prea am mancat in Vama...sau nu-mi aduc aminte cand am mancat...in schimb am cam abuzat de bere. Abia azi cand am ajuns acasa ...as fi mancat si bataie de foame!!!
Posted 3 years ago #
Reply
You must log in to post.