Vama Veche Forum » Vamaiot
Vama Veche - De ce !?
(4 posts)-
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 11 months ago -
Drama, oare ne lasa cu corturi? Oare vor mai fi baruri? Vor mai fi terase pe plaja, ce ne vom face cu pista de biciclete? Sistemul e de vina, vor sa ne ia vama !! Sa-i ucidem.
Sa pichetam.Scoateti steagurile.
Vama cui ? Intru pe acest site de cand se perindau filmulete cu un anume Cucuvirilu band bere la terasa.Si cu toate astea nu am scris niciodata nimic.Nu am avut de ce.Vama a fost acolo, distractia tot acolo, linistea tot acolo, sentimentul tot acolo.
Afara ningea, intrai pe site, il vedeai pe cucuvirilu, band bere in vama, iti aduceai aminte de frumusetea acelui loc, acel loc in care poti sa te duci la un om total necunoscut si sa stai la o sueta, la o bere, despre... economia mondiala.
Acum vezi copii frustrati care au descoperit internetu, si fac 10 threaduri despre cum nu o lasa masa sa mearga la mare.Ok! Am inteles, fugi de acasa, sau dute la padure de 1 mai.
Prea multa drama pe subiectul vama veche.Prea multa bataie de cap pe ceva ce nu aveti in mana.Nu puteti schimba nimic.
Vremurile se schimba.Va uitati numai la filme de hollywood dar nu vedeti ca acolo sa intamplat la fel.In GOA in india se intampla la fel.Se modernizeaza.Atat si nimic mai mult.Nu va fura nimeni nisipu oameni buni.
Deci pana la urma, vama veche e acolo, vin aceeasi oameni, bine... se adauga fugitii de acasa care vin sa sparga sticle, dar or sa-si dea seama ca linistea e mai buna dupa 1 an 2.
Revolutie.1 Mai.Lasa-ti drama.Luati-va cortu.
Si... o singura intrebare pentru forumu asta, dar raspunsul sa fie la subiect, fara prostii.
Credeti ca vama din 2009 e mai buna ca vama din 2003-2004... DA/NU si de ce ?
Posted 11 months ago # -
In fond, Vama Veche ramane neschimbata, lasand la o parte o pista si 3 hoteluri. Se schimba vremurile; poate si oamenii, doar ca in mare parte raman aceeasi.
Vama Veche ramane la fel doar celor care stiu sa o pretuiasca!Posted 11 months ago # -
Posted 11 months ago
-
Frumos spus.
Posted 11 months ago # -
pentru mine Vama nu are termen de comparatie. Nu poate fi mai buna sau mai rea decat anii trecuti. Poate fi cel mult diferita. Intr-adevar, poate ca mi-ar placea sa ma pot uita in zare fara sa fiu deranjat de hotelurile imense sau de restaurante care ofera ciolanele cu fasole. Dar poate ca in acelasi timp imi place sa am o plaja libera, sa pot sa visez si sa am unde sa evadez.
Pentru mine Vama e definita de oameni si atata timp cat inca ma voi regasi acolo, voi alege Vama Veche ca destinatie. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar ne putem bucura de prezent.
Intr-adevar... frumoase filmuletele lui cucuvirilu. Pentru mine cel putin au avut putere sa imi dea speranta si sa imi reamintesc de Vama in clipele in care aveam nevoie. Nu l-am mai vazut de multa vreme pe-aici.
Sper sa putem continua si noi ce a inceput el.
Posted 11 months ago #
Reply
You must log in to post.