Register or log in:

Vama Veche Forum » Amintiri din Vama

VAMAAAA

(4 posts)

No tags yet.

1. edward
    Inactive

Brothers of metal !!!

Posted 2 years ago #

2. cris_naritza
    Inactive

Vreau sa va impartasesc jurnalul meu din Vama:(exprimari artistice foarte elevate in timpul ebrietatii:P)

"Am ajuns in Vama pe la 12 trecute. Aerul de mare l-am simtit inca de la Neptun cand am coborat scarile ceferiste pentru a respira o tigara. Vama e aglomerata. S-a imbracat cu scaune de plastic incinse de la soarele plapand. Algele sunt triste si parca plang din cauza ca vor fii singure dupa jumatea lunii Septembrie. As fi vrut sa fie mai liniste ca sa pot auzi briza marii care imi strapunge parul castaniu intins pe umerii albi. Slipul de baie e plin de scoici care ma gadila, dar nu ma spal inca. Vreau ca porii mei sa respire prin ocna de sare de pe piele. camera e stramta, abia am loc de bagaje. Un pat dublu sta pitit sub tavanul de lemn scartaitor. In baia de 1m patrat curg stropii de apa pe plasticul de pe pereti. Gardul, aproape lipit de usa noastra, ne separa de gigantica vila de alaturi.

Trec pe langa mine suflete cu prelungiri care imi sufla in ceafa, indepartandu-se. Ma ocolesc alean, unele dezechilibrate, lasand urme adanci in nisipul racit de doamna nocturna. Ochii mei privesc un mijloc care separa omenirea de rai. E o dunga manjita de siluete umane care stau imbratisate. Isi unesc adesea buzele arse, parca devenind un intreg. O voce groasa se chinuie sa ajunga la Misu, chemandu-l la ea. Muzica zbiara in spatele meu, facandu-l sa se arcuiasca pe ritmul slagarului. M-am pricopsit cu un cutoi care miroase a peste marin. Blanita aspra imi incinge talusul si tibia. Probabil ca e "high" ca orice alt patruped din Vama. Isi imagineaza ca o caina ii mangaie suav sprancenele sure.

Am venit pe un drum relativ scurt de La Pirati. O usa scartaie monoton in corpul vecin. Mi-am dat jos hainele umane si le-am imbracat pe cele sfinte. Doar o lenjerie intima de dantela negra ma desparte de credinta absoluta. Sunt sub influenta unor stimulenti destul de puternici. Alcoolul ce imi iese prin gaurile dermei nu se compara cu fumul nesatul de plamanii mei. Pulpa piciorului se balanseaza lin deasupra podelei umede. Ma aflu in lacasul care ma separa de lume. Dar mi-au lasat usa deschisa si torusi eu am simt captiva aici.

Radiez... In acest loc, cel putin banal de simplu pentru mine, ma simt mai implinita ca in orice alta imprejuare. Orice fiinta umana ce o opresti in drum spre plaja iti vorbeste frumos. E o lume de vis, o lume ce incetul cu incetul incepe sa devina poluata de manele si incultura. Dar eu tot voi reveni in Vama. Si data viitoare pentru mai mult timp..."

Posted 2 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 2 years ago

4. Anonymous

Frumos! Mai ales ultima parte..

Posted 2 years ago #

5. iris619
    Inactive

Mi-a.plcut.mult,cris!

Abia.asteeeeeeeeeeeept.mai.si.vara:X!

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic